programma

- Schaarbeek Laat

Schaarbeekse Skylines

 

Verzamel de  postkaarten met Schaarbeekse skylines en nodig je vrienden uit voor het festival.

De postkaarten zijn vanaf 28 maart te verkrijgen in de Nederlandstalige Bibliotheek, aan het onthaal van GC De Kriekelaar en het Schaarbeekse gemeentehuis.

Je komt ze vast ook nog tegen op verschillende locaties in Schaarbeek en Brussel. 

Schaarbeek Laat ...  u genieten  door u op drie doordeweekse dinsdagen verrassende locaties en bijzondere artiesten in Schaarbeek te laten ontdekken.

 

Salut Copain » is Dounia Mahammeds afstudeerproject aan de afdeling Drama van het KASK in Gent. Daarin gebruikt ze de taal als medium om op de scène te filosoferen, dromen, tekenen, wankelen, bevragen. Geïnspireerd door het werk van Daniil Charms en Paul Auster creëert ze een virtuoos spel rond identiteit en verschil. De voorstelling werd geselecteerd voor CircuitX17. Ze speelt op di. 25/04/17 om 20u30 in de Filmstudio van Luca School of Arts, Paleizenstraat 70.


Qotob Trio brengt « oriental fusion music » en is het meest recente project van qotob.be – een platform dat werd opgezet door Bassel Abou Fakher om samenwerkingen tussen muzikanten uit de wereldmuziek te stimuleren. Met Bassel op cello, Jean-Baptiste Delneuve op piano en Piet Maris op accordeon. Ze spelen op een wel heel bijzondere locatie, namelijk Serre n°4 in het Josaphatpark, Lambermontlaan 411, op di. 23/05/17 om 20u30

 

Als afsluiter laat het viertal van  Jacle Bow Schaarbeek op zijn vesten daveren. Studio Brussel riep hen uit tot finalist van De Nieuwe Lichting 2015, waarna ze een knotsgekke toernee door Amerika ondernamen. Hun muziek herinnert aan de pop & rock van de jaren ’60 -’70. Ze doken samen met Mario Goossens (Triggerfinger) de studio in voor hun debuutalbum « What’s the mumble about », dat uitkwam in januari 2017. Zij spelen in La Lustrerie, Paleizenstraat 153 op di. 20/06/17 om 20u30.

 

Prijs: € 11 / € 28 combiticket voor de 3 voorstellingen 

Reserveren kan hier

 

Er zijn voorlopig geen activiteiten gepland in deze categorie.