Breng iets te eten mee voor onze picknicktafel en eet gratis. Heb je geen tijd om iets klaar te maken? geen probleem, voor € 7 geniet je mee. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 3.  Eerder zin in een hapje Italiaans, kom dan mee pizza bakken met pasqualino. In een echte houtoven maak jij je favoriete pizza klaar voor op het buffet.

 

Hou ondertussen de 2 zwervers van Che Cirque in het oog. Om 14u30 laten zij hun clownesque avonturen los op je lachspieren. Nadine gaat Circus Marcel de acrobatische toer op met hun voorstelling Home Made. Tussendoor grimmeert, coiffeert en tatoeëert Theater Savooi, kan je creatief aan de slag met oude boeken en plaatjes aanvragen bij Caravan1bis. De genoten sluiten feestelijk af.

 

Omdat we zo graag taart eten, en we daar ongetwijfeld helemaal niet alleen in zijn, is er dit jaar een heuse SCHAARBAKE OFF. Daarvoor hebben we jouw bakkunsten nodig. Ben je een niet professionele bakker en tover je een taart met fruit uit je mouw? Dan maak je kans op prachtige prijzen! Lees er hier alles over. Inschrijven is een must, er kunnen 25 taarten meedingen naar de hoofdprijs.