OPROEP: CHRISTMAS IN A BOX

- wo 17/11/21

De feestdagen kloppen op de deur. Voor een aantal Schaarbekenaren is dit een lastige periode. Wat als je de middelen niet hebt om cadeautjes onder je boom te leggen? Of de familie of het netwerk mist om samen te vieren? Dan voelen de eindejaarfeesten al snel een pak minder feestelijk aan.

Christmas in a box biedt een kans om de koudste dagen van het jaar voor een ander net iets warmer te maken. Het concept is simpel: je maakt een pakketje ter grootte van een schoendoos voor een Schaarbekenaar die verbonden is aan De Schakel, Aksent of Age Et Dignité. Welkome geschenken zijn bijvoorbeeld: een drinkbus of herbruikbare koffiebeker, een puzzel of woordzoekerboek, een tijdschrift, een reisspelletjes of iets om te snoepen vergezeld van een warme boodschap.

Je kan ook een reeds samengesteld cadeau ter waarde van 10 euro kopen via deze link.

Deze doos mag je – niet ingepakt - tussen 20/11 en 20/12 afgeven bij GC de Kriekelaar (Gallaitstraat 86 – tijdens weekdagen tussen 9u en 17u, woe tot 19u) of in Bib Sophia (Lambermontlaan 224 - ma-vrij: 12.00-18.00 / za: 10.00-14.00). Wij stoppen nog een kleine extra attentie in de doos, verpakken ze en bezorgen de cadeautjes bij de juiste mensen.

Reacties