Demofeedback 13u30 - 17u30

CC Locht, de Lochtstraat 91

 

Maarten Weyler (docent jazz, pop, music production @ Conservatorium Gent), Irene Rossi (AB, Couleur Café), Tuur Florizoone (accordeonist, componist. Jazz - Folk - Pop) en Willem Vandesande (Busker Artist Agency)

Heb je een MUZIK1030 profiel op 1030.be/bands? Dan maak je kans op een feedbacksessie van een half uur door een rot in het vak. Zit de structuur van je nummer goed, is je refrein er plat op en hoe zit het met het arrangement?

Stuur ons je demo en bandinfo ten laatste op donderdag 18 april.

De eerste 24 ingeschreven bands ontvangen op 19 april hun plaats in de planning.

Ik wil een demodate met een expert

 

Beginnersjam - 19u

CC Locht, de Lochtstraat 91

Jammen met anderen is de beste manier om te leren samenwerken als muzikant. Als de drempel naar het podium nog net wat te hoog is, dan is deze jam iets voor jou. De playlist ligt vast, partituren en leadsheets zijn voorhanden en je schrijft je op voorhand in voor een bepaald nummer. Maarten Weyler (Conservatorium Gent) begeleid de jam én zorgt achteraf voor individuele feedback.

19:00 Deuren

19:30 Opening door Combo... van Muziekacademie Fiocco

20:00 Jam

Ik jam mee

 

 

Concert Kidmonsoon and the Fishermen - 20u 

Joran-Cidrothèque, Jacques Jansenstraat 3

Kidmonsoon is een Schaarbeekse indiepop-rockband met invloeden van Radiohead, Eliott Smith en Jeff Buckley. Muzikanten Nathan Gehenot Ory (gitaar/zang/compositie), Lucas Lecomte (Bas), Adélie B. (zang) et Stefano Piersanti (drum) nemen je via hun eigen nummers mee op een reis naar de alternatieve scene van de nineties.