Op 10 december kan je met je kwisploeg opnieuw aanschuiven aan één van onze 38 tafeltjes. We keren terug naar ons beproefde recept, een gevarieerde en vooral leuke “Kwis je een kriek”. Quizmaster Kristof Lowyck loodst jullie opnieuw in levende lijve doorheen alle vragen. Chiro Schaarbeek loodst op haar beurt drankjes naar jullie tafel. En jullie centen, die loodsen wij dit jaar naar het jongerencollectief Nakama. Nakama is een enthousiast en ambitieus jongerencollectief dat zich inzet voor kinderen en jongeren uit de meest kwetsbare buurten van Brussel.

Schrijf je in met maximum 5 personen, verzin een goed klinkende naam voor je ploeg en test je parate kennis. Deelname kost € 30 per ploeg. 

Inschrijven 


Nakama

Nakama, dat voor honderd percent op vrijwilligers draait, organiseert kampen, uitstappen, huiswerkbegeleiding en verschillende soorten activiteiten voor kinderen en jongeren. Ze geeft hen een veilige plek en een luisterend oor. Met de steun van Brussel Helpt wil Nakama professionaliseren, de werking verder diversifiëren en nog meer jongeren bereiken