Zonder buffet ook culinaire pret

We starten dit jaar een uurtje later – om 13u – en voorzien geen buffettafels. Dat betekent uiteraard niet dat er niet meer lekker gegeten wordt. U kan zelf een picknick meebrengen of een pizza bestellen bij Samen voor Morgen (€5) zolang de voorraad strekt. Indien u het nog feestelijker ziet, kan u een picknickmand van 4 à 6 personen inclusief dekentje vooraf bestellen bij Josaphine’s die sinds deze lente in de voormalige snoepkiosk huist. (vanaf € 40)

 

Tweede editie Schaarbake Off – Verjaardagstaart

Wij zorgen voor de kaarsen, maar roepen u – amateur bakkers - op om voor de taarten te zorgen. Schrijf u hier in voor de tweede editie van de Schaarbake off, bak een verjaardagstaart en ding mee naar een prachtige prijs! Ben je toch eerder het type dat liever taart eet dan bakt? Ook dan bent u zeer welkom om na de beoordeling van de jury mee te komen proeven van al dat lekkers.

 

Chillen met de billen en dansen in het park

De allerkleinsten kunnen in de Baboes tent met hun ouders bekomen van het feestgedruis. Hands Some Feet brengt een poëtische circusvoorstelling en Theater Savooi zorgt voor beschilderde snoeten, aangepaste coiffures en tattoos. Daarnaast zijn er ook playboxen, massa spelen en DJ Papa Mojito die het geheel aan elkaar breit met fijne melodietjes.

 

Timing:

12:30     Aanleveren taarten

13:00     Eigen picknick / Pizza Samen voor Morgen / Picknickmand Josaphine’s

14:30     Ceremonie Schaarbake Off + taartenbuffet

16:00     Circus Hands Some Feet

DOORLOPEND: animatie – muziek – zon