Op 1 maart start de derde editie van het festival VROUWENLENTE. Op vijf actiedagen kan je films, expo’s, theater, concerten, debatten en workshops meepikken, geselecteerd en geprogrammeerd door inspirerende vrouwen uit Brussel en daarbuiten. Deze editie, met als motto Speak Up, wil de stemmen van (wereld)vrouwen letterlijk versterken. Een editie die zowel mannen als vrouwen zal inspireren. Iedereen heel erg welkom! 

1/03 Kick off > De Koer Anderlecht

14/03 Vrouw of object? > Nekkersdal Laken

21/03 Vrouwen, beleid en macht > Gemeentehuis Schaarbeek & Colignonplein

27/03 De openbare ruimte > Elisabethpark Koekelberg

29/03 Slotfeest > De Vaartkapoen Molenbeek

In Schaarbeek do 21/03:

Waar beter om te spreken over ‘Vrouwen, beleid en macht’ dan op een plaats waar dagelijks beleid gemaakt wordt? We palmen het gemeentehuis van Schaarbeek en het plein in voor een dag vol pittige ateliers, concert en theater. Vrouwen nemen het woord op het open podium. Je mening is belangrijk vandaag! Er is gratis ontbijt vanaf 9u (zolang de voorraad strekt) en ‘Le Poisson sans bicyclette’ biedt ‘s middags lekkers aan tegen democratische prijzen.

Ateliers: veerkracht (10u30) zelfverdediging (10u30 en 13u30), drukatelier (13u30), demo kickboks, concert Las Lloronas (17u30), theater Atipaca Randagia (18u30)


Een samenwerking van meer dan 20 Brusselse partners!