Op 6 december 2018 om 19u kan je komen dineren met de vrienden van je vrienden in La Laiterie!

 

We zijn op zoek naar tien duo’s (kennissen / vrienden / buren / collega’s) die het startpunt vormen voor onze culinaire ketting van vrienden van vrienden. Elk van beide nodigt iemand uit die de ander niet kent. Deze twee ‘genodigden’ vragen op hun beurt opnieuw iemand die de persoon door wie hij/zij uitgenodigd werd niet kent. Zo kan je tafelen met een groep van zes waarin iedereen iemand kent, maar de anderen niet. Nog niet!

 

Let wel, het is niet de bedoeling om je met zes goede vrienden in te schrijven! We moedigen zelfs aan eens iemand uit te nodigen die je (nog) niet zo goed kent. Een buurvrouw die altijd zo vriendelijk knikt, een nieuwe collega of wie weet… die leuke kennis waar je een boontje voor hebt. Kies indien mogelijk voor genodigden met een Brusselse link (wonen, werken, fervent bezoeker,..)

 

Met je groep van zes ‘vrienden van vrienden’ kan je aanschuiven aan een tafel in La Laiterie in het Josaphatpark te Schaarbeek voor een heerlijk driegangenmenu, water, een glas wijn en een tas koffie voor slechts €15 per persoon. Extra drank is bij te betalen en kan ter plaatse verrekend worden aan de kassa.

 

Ik wil graag meedoen! Hoe schrijf ik me in?

Een inschrijving gebeurt per duo. Klik hier en vul de gegevens van jullie duo in. Vanaf de inschrijving krijgen jullie een bevestigingsmail en hebben jullie twee weken de tijd om jullie vier andere tafelgasten (volgens het hierboven beschreven systeem) te vinden, hun namen aan ons door te geven en het geld (€90 voor een tafel van 6 personen) over te schrijven.

 

Is deze uitleg niet duidelijk genoeg? Geen probleem, het is de eerste keer dat we een diner² organiseren. Stuur je vragen naar Laura via lwinderickx@schaarbeek.irisnet.be of bel naar het nr 02/240.34.34 en we leggen het je graag verder in detail uit!

 

Diner² is een initiatief van de partners van 1030 cultuur en kadert in het project Ca va seul.