Workshops met Gertje van Bloomit? Dat is werken met wat moeder natuur ons te bieden heeft.
Dan eens fijn en gestileerd, of kleurrijk en wat chaotisch, maar steeds creatief en met lokaal
geteelde Belgische bloemen. Ga in een ontspannen en inspirerende sfeer met bloemen aan de slag en neem jouw eigen pronkstuk mee naar huis, een puur geschenk voor jezelf of voor een ander.

di 2/10 Boeket in een vaas
Breng jouw eigen vaas mee (2 of meer mag ook) en Bloomit zorgt voor Belgische bloemetjes en groen! Samen creëren we een mooi boeket: een speels veldboeket of een bijzondere ruiker, wat losse bloemen die elk afzonderlijk in de belangstelling willen staan of een gestileerd boeket met subtiele details. Laat jouw hart verwarmen door een charmant natuuraanbod!

di 27/11 Kransen
We maken onze basis voor een krans zelf en zorgen voor sfeer in deze herfstperiode. We gaan aan de slag met mooie warme kleuren, takken en natuurlijke materialen. Een herfstkrans, een adventskrans of een kerstkrans? Voor ieder wat wils!

di 23/04 Vensterbanken en jardinières

Heb je zin om je vensterbank op te fleuren? Of wil je meer kleur op jouw balkon of terras? Breng dan jouw bloembakken of potten mee en we vullen ze samen met de mooiste plantjes. Naast ‘tips & tricks’ voorziet Bloomit potgrond, fleurige plantjes en benodigdheden zodat die heerlijke lentebloeiers je met kleur verwennen tot diep in de zomer.

 

Inschrijven reeks