VACATURES IN DE DIENST CULTUUR EN DE BIB

- vr 10/07/20

Projectleider Dienst Nederlandse Cultuur

Je bent verliefd op Brussel en hebt een hart voor kunst/cultuur en socio-cultureel werk. Je hebt een vlotte babbel en pen, legt makkelijk nieuwe contacten en je spreekt een aardig mondje Frans. Je bent een constructieve teamplayer die zelfstandig en resultaatgericht werkt. Iemand die positief ingesteld en creatief is, graag verschillende ballen tegelijkertijd in de lucht houdt en het overzicht bewaart wanneer er met verschillende taken gejongleerd moet worden.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en kan aarden binnen de context van een lokaal bestuur waar ook wat administratie en geduld bij komt kijken.

Wij bieden een klein en warm team dat goed op elkaar ingespeeld is met ruimte voor ieders persoonlijkheid en talenten, een afwisselend takenpakket en relatief veel vrijheid om je werk te organiseren in een grootstedelijk en uitdagend speelveld.

> Lees hier de hele vacature

 


Bibliotheekassistent doelgroepenwerking

Je staat samen met de collega's van het team in voor de uitvoering van de planning en de organisatie van de activiteiten gerelateerd aan de doelgroepenwerkingen binnen de bibliotheek.

Je bewaakt samen met het hele team dat de collectie van de bibliotheek voor de verschillende doelgroepen up to date is.

Je draait, als vanzelfsprekend, mee in de dagelijkse werking en onthaal in de bibliotheek. Dus ook op de avonden en in het weekend als nodig (beperkt weliswaar).

Lees hier de hele vacature


Reacties