Dans in uw kot

- ma 30/11/99

Wij blijven allemaal braaf in ons kot. Maar dat wil niet zeggen dat u niet even kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Verruil de rode pluche van het theater voor het comfort van uw eigen canapé met wat knabbels erbij en geniet met ons mee. We verzamelden een mooie selectie van het online cultureel aanbod en vullen dit overzicht wekelijks aan met nieuwe tips.


 

Podium 19

PODIUM 19 is een nieuwe pop-up cultuurzender die een veelzijdig aanbod aan voornamelijk nagelnieuwe concerten, muziektheater en dansvoorstellingen van op de grote podia tot in uw huiskamer brengt. Gecreëerd, geprogrammeerd en gecureerd door de Vlaamse Kunstinstellingen. Met het oog op een avontuurlijk programma voor elke liefhebber.

 


 1,5m DANS


Danser Jan Kooijman – bekend als jurylid in So You Think You Can Dance – start een interviewreeks op YouTube met de titel 1,5m DANS. Daarin praat hij met belangrijke spelers uit de danswereld en verkent hij de mogelijkheden voor de sector in de anderhalvemetersamenleving.

 


 

Dancing Underwater !

 

Een prachtige onder water choreografie. Een paar minuten pure schoonheid en gewichtloosheid. Dat kan al eens deugd doen dezer dagen.

 


 

Sidi Larbi Cherkaoui

 

De artistiek directeur van het Ballet van Vlaanderen zet enkele van zijn werken online. Moderne dans, ballet, opera, musical,… aan jou de keus!