Nieuwe medewerkers in de bibliotheek

- vr 16/03/18

Daar is de lente, daar is weldra de zon en het bibliotheekteam is bijna weer voltallig. In januari starten Aäron Willem en Zeeshan Ahmed Khan. Begin april beginnen Yoko Theeuws en Maryam Kamal Hedayat.


Aäron Willem is sinds januari educatief medewerker voor volwassenen. Ik kies romans voor de bib, ik nodig auteurs uit, volg de leesclub enz. Buiten het leven in de bib ben ik ook beeldend kunstenaar en papa van drie zonen. 

Zeeshan Ahmed Khan is sinds januari begonnen als stagiaire via de brailleliga. Zeeshan is onze onthaalmedewerker en is achter de schermen catalograaf waarvoor zijn informaticakennis een zeer goede basis is. Zeeshan woont al vier jaar in België en via deze stage doet hij werkervaring op om zo echt aan het werk te kunnen gaan. Zijn taalkennis Nederlands en Frans wordt tijdens zijn stage verder uitgebreid.

Maryam Kamal Hedayat is vanaf begin april onze nieuwe jongerenwerker. Maryam Kamal Hedayat is naast haar job in de bibliotheek video kunstenaar en schrijver. Ze heeft een ruime ervaring met jongeren en maakte reeds enkele heel interessante documentaires.

Yoko Theeuws begint begin april als doelgroepenwerker. Yoko Theeuws is naast haar job in de bibliotheek actrice, filmmaker en schrijver in spe.  Ze heeft een ruime ervaring in de publiekswerking, audiovisuele en (socio)-culturele wereld.

 

 

 

Welkom aan allen.

Reacties