Tussen 21 en 25 juni vieren Wallonië en Brussel de muziek. In Schaarbeek doen we dat, ondertussen traditiegetrouw, in de cafés én dit jaar ook in het Josaphatpark. Fête de la Cérise pakt daar voor het derde jaar op rij uit met een 100% Schaarbeekse line-up.

Je kan er met het hele gezin woensdagnamiddag al invliegen in Bibliothèque Sésame met de Folk-Jazz van A l’aise Blaise.

 

MUZIK1030 BAR

Brasserie de la Mule bijt op woensdag 21 juni de spits af met percussiegeweld door improband Sysmo en dj’s Bat Stan en Tiramisu. Op 22 juni kan je er terecht voor Balkan vibes met fanfare Kermesz à l'est en dj’s Sebcat en Calima. Wie het donderdag liever nog wat kleiner houdt kan naar het door John Scofield geïnspireerd gitaartrio Teddy’s Brain Drain in Estaminet.

Rust goed uit want op vrijdag kan je naar een Playback Drag Show  in La Laiterie, naar believen te combineren met concerten door The Pigeons, Mako en dj Flying Platane in Brasserie de la Mule.

 Meer keuzestress op zaterdag 24 juni. Café Winok opent met de French Flower Pop van Primevère en laat wat later op de avond de Hip Hop van Jay MNG over de Louis Bertrand schallen. Besac-Arthur, de New Orleans fanfare van Alice & Les Garçons en de alternatieve rock van Ehtséman staan op de kiosk in het Josaphatpark, Brasserie de la Mule ontvangt je voor stomende live sets door Romano Nervoso, VHS From Space en, jawel, de halve finale luchtgitaar en daarnaast is er Jazz door het Llum Trio in La Guinguette Populeir, Satchel Hart in Joran-Cidrothèque en Youcii in Le Wappers.

Op zondag 25 juni om 18u sluit de opzwepende Gnawa Fusion van The Grey Stars het muziek- en kriekenfeest af op de kiosk van het Josaphatpark.

Wie er niet genoeg van kan krijgen, kan het hele jaar door terecht op 1030.be/concerts voor de programmatie van de Schaarbeekse caféconcerten.Programma

WOENSDAG 21 juni

Bibliothèque Sésame - A l’aise Blaise(Folk-Jazz)

Brasserie de la Mule - Sysmo en dj’s Bat Stan en Tiramisu.


DONDERDAG 22 juni 

Brasserie de la Mule - fanfare Kermesz à l'est en dj’s Sebcat en Calima

Estaminet - Teddy’s Brain Drain

 

VRIJDAG 23 juni

La Laiterie - Playback Drag Show 

Brasserie de la Mule - The PigeonsMako en dj Flying Platane

 

ZATERDAG 24 juni

Café Winok - Primevère (French Flower Pop)  en  Jay MNG (Hip hop)

Brasserie de la Mule  -Romano Nervoso, VHS From Space en de halve finale luchtgitaar

La Guinguette Populeir - Llum Trio (Jazz )

Joran-Cidrothèque - Satchel Hart

Le Wappers - Youcii 

 

FÊTE DE LA CERISE - kiosk Josaphatpark

ZATERDAG 24 juni 

Besac-Arthur

Alice & Les Garçons (New Orleans fanfare)

Ehtséman ( alternatieve rock) 

 

ZONDAG 25 juni

The Grey Stars (Gnawa Fusion)