Geannuleerd - Macht kommt von machen, etwas tun können. Domineesdochter Angela Kasner groeide op in Oost-Duitsland. Haar tante uit West-Duitsland stuurde vaak cadeautjes op zoals een Levi's jeans en een plaat van de Beatles. Angela verlangde naar vrijheid, naar het westen. Toen de muur viel, besloot ze haar wetenschappelijke carrière los te laten en de politiek in te stappen. 

'Wie eenmaal in zijn leven zo positief verrast werd, denkt dat er veel mogelijk is', zegt ze daarover. Angela Kasner is een vrouw die bestaat.

Angel is een voorstelling over een vrouw die niet bestaat en die lichtelijk op de echte Angela is gebaseerd: een vrouw die in haar zoektocht naar steeds meer mogelijkheden wereldleider wordt. Een fictief portret gebaseerd op waargebeurde feiten.

Door het onmogelijke te dromen wordt soms de helft ervan waar. In Angel laten we de verbeelding los op een belangrijk hedendaags politiek figuur. Hoe ver mag je gaan in die verbeelding? Wanneer wordt de verbeelding een leugen, en die leugen een door iedereen aanvaarde logische realiteit?

Reservatie verplicht. Coronaproof event (mondmasker verplicht, ontsmetting handen, zitplaatsen in bubbels met voldoende afstand, verluchtingssysteem)