Om de 3 jaar vindt Art1030 plaats, twee weekends animatie en tentoonstellingen, meer dan 200 kunstenaars en meer dan honderd plekjes om te ontdekken,... Een unieke gelegenheid om de kunstenaars bij hen thuis of in hun atelier te ontmoeten. Editie 2018 zal doorgaan in het weekend van 2-3 juni en 9-10 juni (vernissage op 1 juni om 18u in LaGalerie.be).

 

Hier u de lijst van deelnemende kunstenaars en collectieve ruimtes bekijken die hun deuren zullen openzetten voor het publiek.

Bezoekers hebben de keuze uit vier themawandelingen: ambachten, rariteiten, kids en artistieke disciplines. Te voet kan men één van de wandelingen maken, met de fiets parcours combineren, of à la carte een eigen selectie samenstellen.

De deelnemende exporuimtes zijn te herkennen aan de mozaïek stoeptegel voor hun deur. De nieuwe tegels 2018 lichten zelfs op in het donker en zijn van de hand van vzw APAJ, een sociaal tewerkstellingsinitiatief uit Schaarbeek.


download het programma en de kaart

 

Vernissage op 1 juni 2018 om 18u in LaGalerie.be

Kom op 1 juni 2018 om 18u de start van deze nieuwe editie bijwonen.

Een goede gelegenheid om de collectieve tentoonstelling van diverse kunstenaars te ontdekken die lid zijn van LaGalerie.be, het platform voor de promotie van hedendaagse Belgische kunstenaars, en om diverse kunstenaars van het artiestenparcours Art1030 te ontdekken. 

De groep Antynomy en danseres Serena zullen u hierbij begeleiden.

De dag nadien kunt u dan tal van ateliers van kunstenaars en collectieve ruimtes bezoeken.
En als u niet weet waar te beginnen, kunnen de geprojecteerde foto’s van werken van de deelnemende kunstenaars u helpen.  Die zullen doorlopend te zien zijn tijdens de 2 weekends van Art1030.

Tot slot zullen er ook drank en versnaperingen zijn, dankzij atelier Our House.

Met andere woorden, Art1030 start in schoonheid!

 

Reacties