Schaarbeek Laat u genieten….

door u op drie doordeweekse dinsdagen verrassende locaties en bijzondere artiesten in Schaarbeek te laten ontdekken. Dit jaar kon u naar:

 

Salut Copain » is Dounia Mahammeds afstudeerproject aan de afdeling Drama van het KASK in Gent. Daarin gebruikt ze de taal als medium om op de scène te filosoferen, dromen, tekenen, wankelen, bevragen. Geïnspireerd door het werk van Daniil Charms en Paul Auster creëert ze een virtuoos spel rond identiteit en verschil. De voorstelling werd geselecteerd voor CircuitX17.

Ze speelde op di. 25/04/17 om 20u30 in de Filmstudio van Luca School of Arts, Paleizenstraat 70.

 

 

Qotob Trio brengt « oriental fusion music » en is het meest recente project van qotob.be – een platform dat werd opgezet door Bassel Abou Fakher om samenwerkingen tussen muzikanten uit de wereldmuziek te stimuleren. Met Bassel op cello, Jean-Baptiste Delneuve op piano en Piet Maris op accordeon.

Ze speelden op een wel heel bijzondere locatie, namelijk Serre n°4 in het Josaphatpark, Lambermontlaan 411, op di. 23/05/17 om 20u30

 

Als afsluiter laat het viertal van  Jacle Bow  Schaarbeek op zijn vesten daveren. Studio Brussel riep hen uit tot finalist van De Nieuwe Lichting 2015, waarna ze een knotsgekke toernee door Amerika ondernamen. Hun muziek herinnert aan de pop & rock van de jaren ’60 -’70. Ze doken samen met Mario Goossens (Triggerfinger) de studio in voor hun debuutalbum « What’s the mumble about », dat uitkwam in januari 2017.

Zij speelden in La Lustrerie, Paleizenstraat 153 op di. 20/06/17 om 20u30.

  

€ 11 losse tickets |  € 28 combiticket (3 voorstellingen) 

 

Reacties