East meets West, on the crossroads of jazz and classical music

Qotob Trio is het meest recente oriental fusion project van www.qotob.be - een platform dat werd opgezet door Bassel Abou Fakher om muzikanten uit de wereldmuziek te laten samenwerken.

Qotob Trio is de samenwerking tussen Bassel op cello, Jean-Baptiste Delneuville op piano en Piet Maris op accordeon.

Het trio werkte vanaf begin 2016 aan nieuw repertoire en plant de opnames voor een eerste album "Entity" in november van dit jaar, ondersteund door het Brusselse label Choux de Bruxelles.

 

tickets

Het repertoire is een mix van middenoosterse, westers-klassieke muziek en hedendaagse jazz.

 

info over de locatie: 

Serre n°4

De gemeentelijke Dienst Groene Ruimten stelt speciaal voor ons serre n°4 open voor een unieke beleving in het Josaphatpark.
De serres worden het hele jaar lang gebruikt voor het kweken van zo'n 27.000 één- of tweejarige planten. Ze bloeien in bloemperken, bloembakken en andere bloempiramides in onze prachtige gemeente. Dankzij de serres kunnen ook decoratieve planten worden gekweekt voor openbare evenementen in het gemeentehuis, festiviteiten in scholen, inhuldigingen van nieuwe openbare infrastructuren enz. De Pedagogische cel van de dienst Netheid en Groene Ruimten organiseert er regelmatig ook andere activiteiten zoals workshops en rondleidingen.